AJFP Ialomița reamintește contribuabililor că 31 mai este termen limită pentru depunerea situațiilor financiare, aferente anului 2020

Sigla ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor: societăți, societăți/companii naționale, regii autonome, institute naționale de cercetare-dezvoltare, subunitățile fără personalitate juridică din România care aparțin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, cu excepția subunităților de societăți rezidente în state aparținând Spațiului Economic European că au obligația depunerii situațiilor financiare pentru anul 2020 până cel târziu luni, 31 mai 2021.

Situațiile financiare anuale aprobate însoțite de documentele prevăzute de lege se depun la unitățile teritoriale ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală în a căror rază teritorială își au domiciliul fiscal, în format hârtie și în format electronic sau numai în forma electronică pe portalul www.e-guvernare.ro, semnate cu certificat digital calificat.

Detalii suplimentare pot fi obținute prin Formularul Unic de Contact, apelând Call Center-ul de asistență al ANAF, la numărul de telefon 031.403.91.60 sau la structurile de asistență pentru contribuabili din cadrul unităților fiscale teritoriale.

Depășirea termenului legal de depunere a situațiilor financiare pe anul 2020 va fi sancționată, conform Legii contabilității nr. 82/1991 cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*