AJFP Ialomița: „Luni 21 decembrie, termen limită pentru depunerea a șapte declarații fiscale”

Termen limită pentru depunerea mai multor declarații fiscale. FOTO ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 21 decembrie, este termenul limită de depunere a șapte declarații fiscale.

Potrivit AJFP Ialomița, este vorba despre următoarele documente:

  • formularul 100 – ”Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat”;
  • formularul 112 – “Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”;
  • formularul 224 – “Declarație privind veniturile sub formă de salarii și asimilate salariilor din străinătate obținute de către persoanele fizice care desfășoară activitate în România”;
  • formularul 300 – “Decont de taxă pe valoarea adăugată”;
  • formularul 301 – “Decont special de taxă pe valoarea adăugată”;
  • formularul 307 – “Declarație privind sumele rezultate din ajustarea/corecția ajustărilor/regularizarea taxei pe valoarea adăugată”;
  • formularul 311 – “Declarație privind taxa pe valoarea adăugată colectată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 316 alin. (11) lit. a) – e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal”.

„Calendarul obligațiilor fiscale este un instrument de informare a contribuabililor, care cuprinde informațiile detaliate privind toate termenele limită de declarare a obligațiilor fiscale pentru luna decembrie 2020”, au precizat reprezentanți AJFP Ialomița.

Contribuabilii pot accesa „Calendarul obligațiilor fiscale” la adresa https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2020.htm.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*