Acțiune de ecologizare a Primăriei Fetești pe malul Brațului Borcea al Dunării

Acțiune de ecologizare a malului Brațului Borcea al Dunării. FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești împreună cu societatea Urban și cu Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat Fetești (DADPP) au desfășurat marți, 19 octombrie, o acțiune de ecologizare a malului Brațului Borcea în zona intersecției străzilor „Barbu Lăutaru” cu „Petre Cojocaru”.

Vă amintim că pentru eliminarea deșeurilor din gospodării, altele decât cele menajere sau reciclabile, trebuie să contactați Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat ( DADPP) Fetești la numărul de telefon: 0243.361.454.

De asemenea, deșeurile menajere sunt preluate de operatorul de salubritate Urban SA în baza unui contract de prestări servicii.

Deșeurile reciclabile de la feteștenii care locuiesc la case se ridică de către operatorul Sauber Corporation. Detalii despre programul de colectare găsiți pe https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225545384011691&set=gm.873338366691372

Poliția locală va intensifica acțiunile de control și va aplica în continuare sancțiuni contravenționale celor care depozitează deșeurile necontrolat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*