Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei

Bărbat din Țăndărei, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. FOTO cu rol ilustrativ

Peste 130 de autoturisme controlate, 28 de sancțiuni contravenționale aplicate și doi proprietari de imobile racordate ilegal la rețeaua de energie electrică, depistați în flagrant. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de miercuri, 23 martie, în orașul Țăndărei.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 23 martie, în intervalul orar 08.00 – 11.00, 49 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 36 de jandarmi din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Ialomița și Constanța au desfășurat o acțiune de amploare pe raza orașului Țăndărei, în vederea prevenirii infracționalității stradale.

Au fost controlate în trafic 131 de autovehicule și legitimate peste 140 de persoane. În cadrul acțiunii, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.000 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retrase opt certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

De asemenea, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la două locații, racordate ilegal la rețeaua stradală, folosindu-se de instalații clandestine. În cauză s-au întocmit două dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt” și „folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*