Accident rutier petrecut în municipiul Slobozia. Șoferul vinovat a refuzat testarea pentru stabilirea alcoolemiei

Accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița
Accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre ele parcat, a avut loc, sâmbătă dimineață, în municipiul Slobozia, șoferul vinovat refuzând testarea pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul a avut loc în jurul orei 10.30, pe raza municipiului Slobozia, și s-a soldat numai cu pagube materiale.

„Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe strada Răzoare, ar fi pătruns pe sensul opus de mers din cauza stării de ebrietate, intrând în impact frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Cel de-al doilea autovehicul a ricoșat într-o altă mașină, parcată pe marginea drumului”, au transmis polițiștii ialomițeni.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale. Șoferul primului autoturism a refuzat testarea cu aparatul Drager, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării concentrației de alcool.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*