Accident rutier mortal la Popasul Chirana. A intervenit și elicopterul SMURD Constanța

Accident rutier mortal la Popasul Chirana. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Brăila, a murit sâmbătă, 26 martie, în urma unui accident rutier petrecut în zona Popasului Chirana, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion încărcat cu piatră.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Brăila conducea un autoturism pe DJ 213, la intersecția cu DN 2A ar fi intrat în coliziune cu un autocamion, încărcat cu piatră, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slobozia.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.

„În urma impactului a rezultat o victimă inconștientă și încarcerată. Pompierii au extras victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, au fost aplicate manevre de resuscitare, însă din nefericire a fost declarat decesul de către echipajele SAJ aflate  la locul intervenției”, au precizat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

În urma testării cu aparatul Drager a șoferului TIR-ului, rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*