Accident rutier la ieșire din localitatea Slobozia Nouă: două persoane au ajuns la spital

Accident rutier la ieșire din Slobozia Nouă provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină duminică, 24 aprilie, în jurul orei 07.00, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut pe DN 21, la ieșire din localitatea Slobozia Nouă, către localitatea Iazu, în care a fost implicat un autoturism ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului au fost alocate de urgență trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În urma impactului au rezultat două victime, conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului în siguranță, cu ajutorul mijloacelor specifice din dotare. Ambele victime au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în accident a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care ar fi părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina pe câmpul de pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*