Accident rutier cu o victimă, petrecut pe raza municipiului Urziceni

Accident rutier cu o victimă, petrecut pe raza municipiului Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de vineri, 5 noiembrie, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victima a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanți ai ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*