Accident rutier cu doi răniți produs din cauza unui câine comunitar

Accident rutier cu doi răniți produs din cauza unui câine comunitar

Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc marți dimineață, în jurul orei 10.00, pe raza comunei ialomițene Bărbulești. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc între două autoturisme, după ce o șoferiță a încercat să evite un câine comunitar.

Potrivit IPJ Ialomița, în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Prahova, conducea un autoturism pe DN 1D, în interiorul comunei Bărbulești, din direcția Ploiești către Urziceni, ar fi efectuat manevra de depășire a unui câine pe carosabil și a intrat în impact cu un alt autoturism condus regulamentar din sensul opus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Bucu.

Conducătoarea auto și un pasager din același autoturism au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale. Rezultatele etilotestului au indicat că ambii șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier cu doi răniți produs din cauza unui câine comunitar

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*