Accident grav pe DN 2A la ieșirea din municipiul Slobozia, soldat cu trei victime

Circulația pe DN 2A a fost afectată în urma accidentului rutier. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane au fost rănite în urma producerii unui accident rutier înregistrat pe DN 2A, la ieșirea din municipiul Slobozia spre comuna Bucu. Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism a efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure și a fost lovit în plin de o mașină care circula din sens opus. 

Accidentul a avut loc în juru orei 18.40, pe DN 2A, la ieșirea din municipiul Slobozia, fiind implicate a două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia a ISU Ialomița, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 10 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

La fața locului au fost găsite trei victime, neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de către paramedici și cadrele medicale. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în stare stabilă de echipajul SMURD și echipajul SAJ.

După evaluarea tuturor persoanelor implicate, militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Din primele cercetări la fața locului ale polițiștilor a reieșit că un bărbat aflat la volanul unui autoturism a virat stânga de pe DN 2A pe un drum forestier, fără a se asigura, moment în care a fost lovit de un alt autoturism care circula pe DN 2A, din sens opus.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*