Absolvenții de liceu din Ialomița pot studia online oferta educațională a Universității Ovidius din Constanța de anul acesta

Universitatea Ovidius din Constanța își prezintă, online, oferta educațională

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 19-20 mai, între orele 14.00 – 16.00, Zilele Porților Deschise, în mediul virtual.

Potrivit UOC, evenimentul se desfășoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele școlare județene din Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și vizează prezentarea ofertei educaționale a UOC, în acest sens, liceenii beneficiind de informare, orientare și consiliere despre oportunitățile oferite de cea mai mare universitate de stat din regiunea de sud-est a României.

„În cadrul evenimentului, elevii vor intra în dialog cu profesori, studenți sau absolvenți ai universității, care le vor răspunde la întrebări legate de admitere, programele de studii, disciplinele studiate, burse în străinătate, spațiile de învățământ și cazare, practica studențească în instituții și companii și evident despre perspectivele de carieră oferite de facultățile din cadrul UOC”, precizează rectorul instituției de învăţământ superior, Dan Marcel Iliescu.

Pe parcursul celor două zile, pentru a putea accesa informațiile oferite de organizatorii Zilelor Porților Deschise la Universitatea Ovidius din Constanța, tinerii se vor putea conecta online, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, utilizând link-ul de acces https://ovidius.webex.com/meet/rectorat, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC).

Detalii suplimentare despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul UOC sunt disponibile pe noul website dedicat admiterii – https://admitere.univ-ovidius.ro/, care oferă avantajul unei platforme moderne, dinamice și intuitive, cu o structură organizată și adaptată complexității informaților prezentate, astfel încât să le ofere tinerilor informațiile necesare în mod eficient, rapid și flexibil.

Accesul pe platforma de admitere va putea fi, de asemenea, realizat prin intermediul site-ului de admitere, unde tinerii se vor putea înscrie, în funcție de nivelul de studii pentru care optează – licență, master, doctorat – dar și în funcție de rezidență – cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetățeni străini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*